Elradiator jem og fix

Radiatorer til boligen – Jem & Fix

Radiatorer til boligen | jem & fix

Elradiatoren har en alarm for åbent vindue, som virker ved, at den giver en lyd, …

Radiatorer giver en god varme i hele hjemmet, og det kan hurtigt betale sig at skifte den gamle radiator ud. Se udvalget her hos jem & fix.

Elradiator 400 W 40 x 37 cm | Køb hos jem & fix

Radiatoren her kan yde 1987 W med fjernvarme, som svarer til at kunne opvarme et …

Elektrisk radiator på 400 W til vægmontering. Radiatoren er til boligopvarmning, og den er med LCD-display og digital temperaturstyring. Køb den hos jem & fix.

Elradiator 1000 W 70 x 37 cm | Køb radiatorer hos jem & fix

Leder du efter en ekstra varmekilde, kan du finde et udvalg af bl.a. radiatorer, varmeblæsere og varmepumper. Du kan også efterisolere din bolig eller finde …

Elektrisk radiator på 1000 W til vægmontering. Radiatoren er til boligopvarmning, og den er med LCD-display og digital temperaturstyring. Køb den hos jem & fix.

Elradiator wifi hvid 750/1500 W – Grad | Køb i jem & fix

Elradiator wifi i hvidt glas med 2 varmetrin: Komfort og Eco (750/1500 W). Radiatoren er med fjernbetjening og wi-fi app-styring. Køb elradiator i jem & fix.

Elektrisk glasradiator 400 W sort – Grad – Jem & Fix

Elektrisk glasradiator 400 W sort – Grad | jem & fix

Grad elektriske glasradiator bruges til opvarmning. Den kan anvendes fritstående eller væghængt. Digitalstyret termostat og LCD display. Med frontpanel i glas, og den er sort. Køb radiatoren hos jem & fix.

Elektrisk glasradiator 400 W hvid – Grad – Jem & Fix

Elektrisk glasradiator 400 W hvid – Grad | jem & fix

Grad elektriske glasradiator bruges til opvarmning. Den kan anvendes fritstående eller væghængt. Digitalstyret termostat og LCD display. Med frontpanel i glas, og den er hvid. Køb radiatoren hos jem & fix.

Radiator i hvid – 60 x 100 cm – opvarmer op til 25-30 m²

Olieradiator – 5 ribber og 3 varmetrin – Jem & Fix

Olieradiator med 5 ribber og 3 varmeindstillinger | jem & fix

Olieradiator med 3 varmetrin på 400/600/1000 W. Trinløs temperaturindstilling og olieindhold på 1,4 kg. Køb den her hos jem & fix.

Olieradiator med 9 ribber og blæser – Jem & Fix

Olieradiator med 9 ribber og blæser | jem & fix

Olieradiator med 3 varmetrin på 800/1200/2000 W. Den er med 9 ribber og har en 400 W blæser. Køb den her hos jem & fix.

Fix varmen til lavpris | jem & fix

Leder du efter en ekstra varmekilde, kan du finde et udvalg af bl.a. radiatorer, varmeblæsere og varmepumper. Du kan også efterisolere din bolig eller finde de skovredskaber, du mangler, til selv at klargøre brænde til de kolde stunder. Se mere her.

Keywords: elradiator jem og fix, olieradiator jem og fix, el radiator jem og fix, radiator jem og fix, frostvagt jem og fix, jem og fix elradiator