Glasflasker ikea

KORKEN Flaske med prop, klart glas, 1 l – IKEA

Du kan f.eks. få en glaskaraffel med låg i et enkelt design. Du kan også vælge en karaffel med prop, som er inspireret af traditionelle glas fra tidligere …

KORKEN Flaske med prop, klart glas, 1 l KORKEN serien er ideel til henkogning af pickles og syltetøj, til servering af drikkevarer eller til at sikre, at dine småkager bli’r ved med at være sprøde. Det lufttætte låg holder på al den gode smag. Tætsluttende prop, der forhindrer lækage.

KORKEN Flaske med prop, klart glas, 0.5 l – IKEA

13 produkter i resultat · KORKEN Glas med låg, 1 l · KORKEN Flaske med prop, 1 l · KORKEN Flaskeformet glas med låg, 1 l · KORKEN Glas med låg, 0.5 l · KORKEN Glas …

KORKEN Flaske med prop, klart glas, 0.5 l KORKEN serien er ideel til henkogning af pickles og syltetøj, til servering af drikkevarer eller til at sikre, at dine småkager bli’r ved med at være sprøde. Det lufttætte låg holder på al den gode smag. Tætsluttende prop, der forhindrer lækage.

KORKEN Flaske med prop, klart glas, 15 cl – IKEA

Bliv medlem af IKEA Family. Gør dine idéer til virkelighed med særlige rabatter, inspiration og masser af spændende arrangementer i varehuset.

KORKEN Flaske med prop, klart glas, 15 cl KORKEN serien er ideel til henkogning af pickles og syltetøj, til servering af drikkevarer eller til at sikre, at dine småkager bli’r ved med at være sprøde. Det lufttætte låg holder på al den gode smag. Tætsluttende prop, der forhindrer lækage.

Kander og karafler – Med og uden låg i flot design – IKEA

Kander og karafler – Med og uden låg i flot design – IKEA

Her finder du glas til alle anledninger. Vi har vinglas, drikkeglas og specialglas samt kander og karafler. Se de lave priser, hvor alle kan være med.

Dæk op med en kande eller karaffel, som passer til enhver situation. Vi har f.eks. også glaskander og vinkarafler i flot design til lav pris. Se udvalget her.

KORKEN serien – IKEA

KORKEN serien – IKEA

KORKEN Flaskeformet glas med låg, klart glas, 1 l KORKEN serien er ideel til henkogning af pickles og syltetøj, til servering af drikkevarer eller til at …

KORKEN serien

KORKEN Flaske med prop, klart glas/mønstret lysegul, 0.5 l

KORKEN Flaske med prop, klart glas/mønstret lysegul, 0.5 l – IKEA

KORKEN Flaskeformet glas med låg, klart glas, 1.4 l KORKEN serien er ideel til henkogning af pickles og syltetøj, til servering af drikkevarer eller til at …

KORKEN Flaske med prop, klart glas/mønstret lysegul, 0.5 l KORKEN serien er ideel til henkogning af pickles og syltetøj, til servering af drikkevarer eller til at sikre, at dine småkager bli’r ved med at være sprøde. Det lufttætte låg holder på al den gode smag.

Glas til alle anledninger – Stort udvalg til lav pris – IKEA

Glas til alle anledninger – Stort udvalg til lav pris – IKEA

Her finder du glas til alle anledninger. Vi har vinglas, drikkeglas og specialglas samt kander og karafler. Se de lave priser, hvor alle kan være med.

KORKEN Flaskeformet glas med låg, klart glas, 1 l – IKEA

KORKEN Flaskeformet glas med låg, klart glas, 1 l KORKEN serien er ideel til henkogning af pickles og syltetøj, til servering af drikkevarer eller til at sikre, at dine småkager bliver ved med at være sprøde. Det lufttætte låg holder på al den gode smag.

KORKEN Flaskeformet glas med låg, klart glas, 1.4 l – IKEA

KORKEN Flaskeformet glas med låg, klart glas, 1.4 l KORKEN serien er ideel til henkogning af pickles og syltetøj, til servering af drikkevarer eller til at sikre, at dine småkager bliver ved med at være sprøde. Det lufttætte låg holder på al den gode smag.

Keywords: glasflasker ikea