Home nr alslev

Ejendomsmægler home Nordfalster – vi kan sælge din bolig

Vi hjælper dig i hus. Hvis du er på udkig efter et nyt hjem på Falster, så har vi en række boliger til salg i: Nørre Alslev. Stubbekøbing.

home – Ejendomsmægler i Nørre Alslev – Boligsiden

Lejlighed – 4840 Nørre Alslev – Nr Alslev Langgade 2E

Lejlighed til salg, Nørre Alslev – Unik 2. sals pakhuslejlighed med smukke bjælkekonstruktioner i Pommersk fyr og flotte plankegulve.

Lejlighed til salg, Nørre Alslev – Unik 2. sals pakhuslejlighed med smukke bjælkekonstruktioner i Pommersk fyr og flotte plankegulve.Det oprindelige pakhus blev i 2002 totalt renoveret og ombygget til boligformål og fremstår i dag som et smukt vartegn for byen – “Det Røde Magasin”.Ejendommen som består af 6 ejerlejligheder, er beliggende centralt i byen med gåafstand til bus og tog, supermarkeder, sports- og svømmehal, bibliotek mv. samt lægehus lige på den anden side af gaden. Der er kun 2 km ud til Farømotorvejen med 1 times kørsel til København.Der er udvendig elevator og nærværende ejerlejlighed er beliggende øverst – på 2 sal og med spændende indretning i 2 plan med udsigt over byen.Indeholder:Rummelig entré med trappe til loftetagen, soveværelse med indbyggede skabe, pænt stort badeværelse med bruseniche, gulvvarme, skabsplads og stik til vaskemaskine, køkken med god spiseplads og åben adgang til stuen som er med 2 franske altaner mod syd og vest.Loftrummet er i åben forbindelse med stuen og vil kunne anvendes som både stue eller ekstra værelse/arbejdsrum.De åbne rum kombineret med de smukke bjælkekonstruktioner og gedigne materialer i øvrigt, giver et helt fantastisk skønt indtryk og miljø.Der er kælder under hele ejendommen med stort fællesrum og eget aflåst kælderrum på 15-20 kvm tillige med egen carport og haveparcel. 

home Nordfalster, Nørre Alslev | firma | krak.dk

home – Ejendomsmægler i Nørre Alslev – Boligsiden

Kontaktinformation på home Nordfalster Nørre Alslev, telefonnummer, adresse, se information for firmaer.

Vores ejendomsmæglere på Nordfalster står klar til at hjælpe dig med dit boligsalg. Vi arbejder med salg af rækkehuse, villaer, andelsboliger, fritids

Huse Til Salg i Nørre Alslev-4840 – Nybolig

Se alle huse til salg i Noerre-Alslev-4840. Få det fulde overblik, uanset hvilken type huse til salg du søger.

home Lolland & Falster – Startside | Facebook

Huse Til Salg i Nørre Alslev-4840 | Nybolig

Velkommen til home på Lolland & Falster officielle side på Facebook. … Velbygget rødstensejendom centralt i Nr. Alslev by, med erhverv i stueplan og …

Se alle huse til salg i Noerre-Alslev-4840. Få det fulde overblik, uanset hvilken type huse til salg du søger.

NYHED – Fin 1-pl. andelsbolig i Nr. Alslev med skøn – Facebook

home Lolland & Falster – Startside

Tjek Home Nordfalster i Nørre Alslev, NR ALSLEV LANGGADE 50 på Cylex og find ☎ 54 84 40…, kontaktoplysninger, ⌚ åbningstider.

Vi beskæftiger os med salg af ejerlejligheder, villaer, andelsboliger, rækkehuse, sommerhuse og… Brovejen 10, 4800 Nykøbing

▷ Home Nordfalster, Nørre Alslev

30. jan. 2023 — Find åbningstider for firmaet Home Nordfalster i NR ALSLEV LANGGADE 50, 4840, Nørre Alslev såvel som andre kontaktinformationer såsom …

Åbningstider for Home Nordfalster i Nørre Alslev – FindAaben

Åbningstider for Home Nordfalster i NR ALSLEV LANGGADE 50, 4840, Nørre Alslev | FindAaben

NR ALSLEV LANGGADE 50, 4840 Nørre Alslev, på kortet. Telefon: 54 84 40 90. Hjemmeside: http://home.dk. Home Nordfalster Nørre Alslev Åbningstider.

Find åbningstider for firmaet Home Nordfalster i NR ALSLEV LANGGADE 50, 4840, Nørre Alslev såvel som andre kontaktinformationer såsom adresser, telefonnumre, webside, interaktiv rutevejledning og firmaer i nærheden af dig.

Home Nordfalster filialer Nørre Alslev – Laandk.org

Home Nordfalster Nørre Alslev NR ALSLEV LANGGADE 50 4840 Lån & Kreditkort

Keywords: home nr alslev, home nørre alslev