Home vanløse

Ejendomsmægler home i Vanløse – vi kan sælge din bolig

Ejendomsmægler home i Vanløse – vi kan sælge din bolig – home.dk

Om boligerne · Leje pr. måned 6.800 – 10.700 kr. · Aconto forbrug pr. måned 550 – 650 kr. · Forudbetalt leje 6.800 – 10.700 kr. · Depositum 20.400 – 32.100 kr.

Hos ejendomsmægler home Vanløse får du en gratis og personlig salgsvurdering af din bolig. Vi vil gøre hvad vi kan for at sælge din bolig!

Moderne og fuldt serviceret ungdomsbolig i Vanløse – Home.dk

Moderne og fuldt serviceret ungdomsbolig i Vanløse

Lys lejlighed med stor, sydvendt altan. Placeret perfekt i Vanløse Centrum. På grønne Vanløse Allé kan vi nu byde velkommen til denne lyse og imødekommende …

Lad Blækhus Vanløse danne rammen om dit liv i København! Til sommer står der nemlig 133 nye boliger klar til nye lejere.Ejendommen Blækhus tilbyder moderne og fuldt servicerede ungdomsboliger på de bedste adresser i København området, tæt på uddannelsesinstitutioner, jobmuligheder, supermarked, offentlig transport samt café- og byliv!

Lejlighed – 2720 Vanløse – Vanløse Allé 70, 1. th. – Home.dk

Lejlighed – 2720 Vanløse – Vanløse Allé 70, 1. th.

Jyllingevej 18, 2720 Vanløse Tlf. 38 71 33 00. home.dk/ejendomsmaegler/112-home-vanloese. SOLGT’s profile picture. SOLGT. Vi søger!’s profile picture.

Lejlighed til salg, Vanløse – På grønne Vanløse Allé kan vi nu byde velkommen til denne lyse og imødekommende lejlighed, der står klar til at danne rammen om dit fremtidige hjem. Her er rart og roligt, således du blot kan rykke ind og nyde tilværelsen i dejlige omgivelser. Velkommen hjem! Takket være den fornuftige planløsning er boligen delevenlig, og samtidig egner den sig til singler såvel som parret, der drømmer om at bo sammen. Boligkvadratmeterne er fordelt flot og lader dig starte i en fin og rummelig entré med opbevaringsplads, hvorfra du har et indbydende badeværelse i god størrelse med separat bruseniche, vindue og vaskemøbel. Lejlighedens køkken er lyst og stilrent i en rigtig flot stand med masser af opbevaringsplads og alt i hårde hvidevarer; her kan de kulinariske evner snildt udfolde sig!Boligens to værelser er rummelige og lysfyldte med et væld af indretningsmuligheder. Fra det ene værelse har du en solrig udgang til altanen, hvor lune stunder med rette kan nydes med en god kaffe til. Nedenfor ejendommen finder du desuden et græsgrønt fællesareal med grill og siddepladser i solen.Også beliggenheden kan du glæde dig til, for her bor du dejligt centralt. Fra altanen kan du se til indkøbscentret “Kronen”, hvilket vidner om den nære afstand til alverdens forretninger, dagligvarebutikker og hyggelige spisesteder. I samme omfang har du Vanløse Station med Metro og S-tog, der let fører dig videre rundt til Københavns charmerende bydele. Og vil du blive i nærområdet, har du hovedstrøget i Vanløse, Jernbane Allé, hvor du finder gode specialforretninger, indkøb, takeaway og restauranter. For et grønt åndehul skal du blot slentre 550 meter, før Grøndalsparken flotter sig med masser af beplantning, rolige stisystemer og hyggekroge på både græs og bænke. Er du i det friske hjørne, kan du snildt hoppe på cyklen og nå Frederiksberg efter bare 10 minutter, og videre herfra venter Vesterbro, Nørrebro og Indre By.Vel mødt!

home – Ejendomsmægler i Vanløse – Boligsiden

Proff.dk giver dig firmainformation om Home Vanløse & Valby I/S, 39103966. Find vejbeskrivelse, kontaktinfo, regnskabstal, ledelse, bestyrelse og ejere.

home Vanløse består af et hold af erfarne og servicemindede ejendomsmæglere. Vi tilbyder vores kunder god og professionel rådgivning i forbindelse m

home Vanløse – Startside | Facebook

home Vanløse – Startside

Kontaktinformation på Home Vanløse Vanløse, telefonnummer, adresse, se information for firmaer.

Følg home Vanløse og kom helt tæt på boligmarkedet. Her får du vores bedste salgsfif og tip om nye… Jyllingevej 18, 2720 Vanløse

home Vanløse – Se statistikker – Boliga

home Vanløse – Se statistikker

Om virksomheden. Dette er virksomhedsprofilen for home Vanløse. home Vanløse er beliggende i Vanløse og tilhører kategorien Ejendomsmæglere.

Se de seneste statistikker for home Vanløse fx gennemsnitlige prisjusteringer og liggetider.

Home Vanløse (@homevanloese) • Instagram photos and …

Home Vanløse & Valby I/S – Se Regnskaber, Roller og mere

Home Vanløse, Vanløse | firma | krak.dk

home Vanløse – Ejendomsmæglere – Novaindex

home Vanløse i 2720 Vanløse | Gå til profil

Find kontaktoplysninger på home Vanløse i 2720 Vanløse ✅ Klik her og gå til firmaprofilen hvor du finder adresse og telefonnummer ←

Keywords: home vanløse