Voksdug ikea

Duge og løbere – Flotte farver og klassisk hvid dug – IKEA

Duge og løbere – Flotte farver og klassisk hvid dug – IKEA

En dug kan bruges som en del af borddækningen, samtidigt med at den er med til at beskytte dit bord. Du kan vælge at lægge din dug så den dækker hele bordet …

Vi har duge og bordløbere i mange forskellige mønstre og farver, der giver dine måltider mere stil. Se hele udvalget her.

FULLKOMLIG Dug, hvid, 145×240 cm – IKEA

FULLKOMLIG Dug, hvid – IKEA

Hvis du ønsker at beskytte dit bord, uden at gemme det under en dug, er en gennemsigtig voksdug perfekt. Find den her på siden. Duge · Voksduge …

FULLKOMLIG Dug, hvid. Dugen er lavet af et materiale, som altid er glat lige efter vask, så du ikke behøver at stryge den. Dugen beskytter bordet, gør borddækningen dekorativ og gi’r en god stemning.

ÅKERKÖSA Dug, gråblå, 145×320 cm – IKEA

ÅKERKÖSA Dug, gråblå, 145×320 cm ÅKERKÖSA dug giver dit spisebord et varmt og indbydende udtryk. Vævet af hør – et naturmateriale med en flot struktur og glans, præcis som de matchende og meget absorberende ANSELINA servietter. Hør er et slidstærkt naturmateriale med en speciel struktur og glans.

ÅKERKÖSA Dug, hvid, 145×320 cm – IKEA

ÅKERKÖSA Dug, hvid, 145×320 cm ÅKERKÖSA dug giver dit spisebord et varmt og indbydende udtryk. Vævet af hør – et naturmateriale med en flot struktur og glans, præcis som de matchende og meget absorberende ANSELINA servietter. Hør er et slidstærkt naturmateriale med en speciel struktur og glans.

ÅKERKÖSA Dug, gråblå, 145×240 cm – IKEA

ÅKERKÖSA Dug, gråblå, 145×240 cm ÅKERKÖSA dug giver dit spisebord et varmt og indbydende udtryk. Vævet af hør – et naturmateriale med en flot struktur og glans, præcis som de matchende og meget absorberende ANSELINA servietter. Hør er et slidstærkt naturmateriale med en speciel struktur og glans.

SILVERARV Dug, beige, 145×240 cm – IKEA

SILVERARV Dug, beige, 145×240 cm Med SILVERARV dug kan du give dit spisebord et varmt, indbydende og traditionelt udtryk. Den er vævet af materialer som f.eks. bomuld og jute for at skabe en naturlig, levende struktur og et roligt udtryk.

ÅKERKÖSA Dug, hvid, 145×240 cm – IKEA

ÅKERKÖSA Dug, hvid, 145×240 cm ÅKERKÖSA dug giver dit spisebord et varmt og indbydende udtryk. Vævet af hør – et naturmateriale med en flot struktur og glans, præcis som de matchende og meget absorberende ANSELINA servietter. Hør er et slidstærkt naturmateriale med en speciel struktur og glans.

ÅKERKÖSA Dug, lysegrå, 145×320 cm – IKEA

ÅKERKÖSA Dug, lysegrå, 145×320 cm ÅKERKÖSA dug giver dit spisebord et varmt og indbydende udtryk. Vævet af hør – et naturmateriale med en flot struktur og glans, præcis som de matchende og meget absorberende ANSELINA servietter. Hør er et slidstærkt naturmateriale med en speciel struktur og glans.

Køb voksduge i metermål til skarpe priser – JYSK

Voksdug | Køb voksduge i metermål til skarpe priser | JYSK

Se udvalget af flotte tekstilvoksduge og voksduge i PVC hos JYSK ✓ Prisgaranti ✓ Ubegrænset returret ✓

Keywords: voksdug ikea, duge ikea, dug ikea, ikea duge, runde duge ikea, ikea dug, bordløber ikea, hvide duge ikea, hvid dug ikea, ikea voksdug, velour dug ikea, tekstilvoksdug ikea, ikea juledug, dugklemmer ikea, papirduge ikea, klar voksdug ikea, juledug ikea, dugvægte ikea