Lær en håndklædetørrer bedre at kende

Tror du, at en håndklædetørrer bare er en håndklædetørrer? Så tager du desværre fejl. Der findes nemlig flere forskellige typer håndklædetørrere. Det er en fordel at kende til de forskellige typer håndklædetørrere, så du kan tage det bedste valg for dig. Læs med videre her og lær de forskellige håndklædetørrere bedre at kende.

Det består en håndklædetørrer af

En håndklædetørrer er en meget simpel genstand. Den består nemlig kun af rør, som du kan hænge dine våde håndklæder på, så de kan hænge og tørre på bedste vis. Derved har du altid et varmt og dejligt tørt håndklæde, når du skal i bad. Rørene bliver opvarmet af enten varmt vand eller varmeledningskabler alt efter, hvilken type håndklædetørrer der er tale om. 

De tre typer håndklædetørrere

Der er som før nævnt flere forskellige typer håndklædetørrere. Der er hele tre, som du kan vælge mellem, når du skal have en håndklædetørrer på dit badeværelse. De tre typer håndklædetørrere er følgende:

  • En vandbåren håndklædetørrer: Denne type håndklædetørrer bør du vælge, hvis du har central- og fjernvarme. Har du brug for en vandbåren håndklædetørrer, skal den monteres ved hjælp af ventiler. Det er nemlig via ventilen, at du har mulighed for at kontrollere varmen til din håndklædetørrer.
  • Elektrisk håndklædetørrer: Du har sikkert allerede gættet, at en elektrisk håndklædetørrer skal tilsluttes strøm. Derfor er det nødvendigt, at du har en stikkontakt på badeværelset, der er tæt på det sted, hvor du har et ønske om at placere håndklædetørreren. 
  • Kombidrift håndklædetørrer: Investerer du i en kombidrift håndklædetørrer, har du frit valg mellem at tilslutte den til strøm eller til centralvarme.